Stort sommerhus på Læsø

Tag på ferie i et stort sommerhus på Læsø med plads til hele familien! Nyd fællesskabet, naturen og masser af oplevelser.

Er I en stor gruppe, der planlægger en fælles ferie? Så er et stort sommerhus på Læsø det ideelle valg! Et sommerhus med plads til mindst 12 personer giver jer mulighed for at samle familie, venner eller kolleger til en ferie fyldt med fællesskab og gode oplevelser. Læsø er kendt for sin rolige atmosfære, smukke natur og fantastiske strande. Et stort sommerhus på Læsø giver jer masser af plads og komfort til at nyde ferien sammen, uanset om I ønsker at slappe af eller fylde dagene med aktiviteter.

Plads til alle og masser af komfort

Når I lejer et stort sommerhus på Læsø, er der plads til alle. Sommerhusene, der kan rumme mindst 12 personer, er indrettet med fokus på både fællesarealer og privatliv. Her kan I samles om hyggelige middage, spille spil i stuen eller nyde en afslappende dag på terrassen. Mange store sommerhuse er også udstyret med moderne faciliteter som sauna, spabad eller pool, hvilket giver jer ekstra luksus under opholdet.

De rummelige sommerhuse har store køkkener, hvor der er god plads til at tilberede måltider sammen, og med flere soveværelser og badeværelser er der rig mulighed for, at alle kan finde et hjørne til privat afslapning. Uanset om I vil tilbringe tiden med aktiviteter eller nyde roen, giver et stort sommerhus jer rammerne til en mindeværdig ferie.

Læsø – Natur og oplevelser for alle

Et ophold i et stort sommerhus på Læsø giver jer den perfekte base for at udforske øens mange muligheder. Læsø byder på en rig natur med skove, hedeområder og lange sandstrande, hvor I kan tage på vandreture, cykelture eller bare nyde havets brusen. Strandene ved Vesterø og Østerby er blandt de mest populære og ideelle til både solbadning, badning og afslappende gåture.

For de eventyrlystne kan I tage på udflugter til Læsø Salt, hvor I kan opleve den traditionelle saltproduktion, eller besøge Læsø Kur for en afslappende spaoplevelse. Øen har også flere små landsbyer med hyggelige caféer og butikker, hvor I kan slentre rundt og smage på lokale specialiteter.

Aktiviteter for både store og små

Læsø har noget for alle aldre, og når I lejer et stort sommerhus, er der rig mulighed for at fylde dagene med aktiviteter, der passer til hele gruppen. Børnene vil elske at lege på stranden, fange krabber eller tage på opdagelse i skovene. De voksne kan nyde en fisketur, en cykeltur eller bare slappe af med en god bog ved havet.

For dem, der søger lidt ekstra eventyr, er der mulighed for ridning, sejlads eller fiskeri langs kysten. Øens afslappede atmosfære og naturskønhed skaber de perfekte rammer for både aktive og rolige dage.

Lej et stort sommerhus på Læsø nu

Et stort sommerhus på Læsø er den perfekte løsning, når I er mange, der ønsker at nyde ferien sammen. Med masser af plads, moderne faciliteter og den smukke natur lige udenfor døren er et ophold i et stort sommerhus på Læsø en oplevelse, der skaber fællesskab og gode minder. Uanset om I søger afslapning eller eventyr, vil I få en uforglemmelig ferie på denne fantastiske ø.

Result

  • Emne nr.: 090-04908

    Alleen - 9940 - Læsø

    4,8

    Midt i Læsøs unikke natur og tæt på Østerby ligger dette helt unikke og idylliske sommerhus med god plads til familie, venner/medarbejdere eller kursus/møder. På den anlagte solterrasse er der vildmarksbad til 8-10 personer. Den flotte sal i den gamle lade i

    12 personer
    Ingen husdyr
    6 soveværelser
    3 badeværelser
    Vand 300
    Indkøb 3000
    7 overnatninger
    Fra DKK 16.746,-
  • Emne nr.: 090-55235

    Byrumvej - 9940 - Læsø

    3,3

    Charmerende Læsø-gård beliggende i naturskønne omgivelser på en stor græsgrund med træer og dejlig, lukket gårdhave, tæt på skov og havnemiljøet. Huset er indrettet med fem soveværelser, to badeværelser, separat køkken og stue med brændeovn og spiseplads. 1DO

    12 personer
    Ingen husdyr
    5 soveværelser
    2 badeværelser
    Vand 2000
    Indkøb 2000
    7 overnatninger
    Fra DKK 3.327,-
  • Emne nr.: 090-17225

    A.M. Andreasens Vej - 9940 - Læsø

    4,0

    Sommerhus med sauna og skøn havudsigt i gåafstand til en af Læsø’s bedste badestrande. Huset er praktisk og smagfuldt indrettet, hvor der er plads til den store familie. Det åbne køkken, spisestue og opholdsstue er samlet i et rum, og fra det veludstyrede

    12 personer
    2 husdyr
    4 soveværelser
    2 badeværelser
    Vand 200
    Indkøb 1500
    7 overnatninger
    Fra DKK 6.594,-
  • Emne nr.: 090-05906

    Sydhavnsvej - 9940 - Læsø

    4,9

    Sommerhus med udendørs spabad og indendørs infrarød sauna og en helt unik beliggenhed med panoramaudsigt over det smukke, fredede naturområde "Bovet Bugt" med flere kilometer lavt og børnevenligt vand. Huset er færdigbygget i 2020 og er det helt ideelle

    14 personer
    2 husdyr
    5 soveværelser
    2 badeværelser
    Vand 400
    Indkøb 2800
    7 overnatninger
    Fra DKK 6.189,-
  • Emne nr.: 090-52731

    Ærøvej - 9940 - Læsø

    5,0

    Lige på kanten af by og skov, i Østerby, finder I dette helt unikke og fascinerende sommerhus med plads til 24 personer og med masser af muligheder for hygge med indendørs swimmingpool og sauna samt udendørs vildmarksbad. Uanset om anledningen er ferie,

    24 personer
    2 husdyr
    7 soveværelser
    6 badeværelser
    Vand 500
    Indkøb 400
    7 overnatninger
    Fra DKK 13.367,-

  Side 1 af 1