Sommerhus med pool på Læsø

Oplev luksus og afslapning i et sommerhus med pool på Læsø! Nyd øens smukke natur, strandene og hyggelige stunder med dem, du holder af.

Drømmer du om en luksuriøs og afslappende ferie, hvor du kan nyde din helt egen private pool? Et sommerhus med pool på Læsø er det perfekte valg for dig, der ønsker at kombinere ro, smukke omgivelser og ekstra komfort. Læsø er en af Danmarks mest naturskønne øer, hvor du kan trække stikket og nyde livet i et sommerhus med alle moderne faciliteter – inklusive en pool, som gør din ferieoplevelse endnu bedre.

Afslapning og luksus med egen pool

Når du lejer et sommerhus med pool på Læsø, får du friheden til at nyde din ferie på en helt ny måde. En privat pool giver dig muligheden for at tage en forfriskende dukkert, når det passer dig – uden at skulle tænke på offentlig adgang eller deling med andre. Start dagen med en morgendukkert, slap af ved poolkanten med en bog, eller lad børnene lege og plaske i vandet. Poolen er med til at gøre dit ophold ekstra komfortabelt, og det skaber de perfekte rammer for hygge og afslapning.

Mange af disse sommerhuse er også udstyret med andre faciliteter som sauna eller spabad, så du kan få den ultimative luksusoplevelse på din ferie. Poolhuse på Læsø er den perfekte base, uanset om du vil have en rolig, afslappende ferie eller fylde dagene med sjove aktiviteter.

Læsøs natur og strande

Selvom du har din egen pool i sommerhuset, er Læsø også kendt for sine fantastiske strande og naturoplevelser. Øen er omgivet af smukke, lange sandstrande, hvor du kan tage en tur ned til vandet, samle muslingeskaller eller nyde solen på de vidtstrakte klitter. Vesterø og Østerby er nogle af de mest populære strande, hvor der er plads til både afslapning og sjove aktiviteter for hele familien.

Læsø byder også på masser af naturoplevelser. Du kan tage på vandreture i skovene, cykle gennem de naturskønne hedelandskaber eller gå på opdagelse i de små, charmerende landsbyer. Øens smukke landskab og rige dyreliv gør det nemt at finde ro og fordybelse i naturens skønhed.

Oplevelser for hele familien

Udover at nyde jeres private pool og Læsøs smukke natur er der også masser af aktiviteter for hele familien. Besøg Læsø Salt og oplev den unikke saltproduktion, som øen er kendt for, eller forkæl jer selv med en wellness-dag på Læsø Kur. Her kan I slappe af i de varme bade og nyde forskellige spa-behandlinger.

For de eventyrlystne er der også mulighed for at tage på fisketure, sejlture eller leje cykler og udforske øen. Øens hyggelige caféer og restauranter giver jer mulighed for at smage på lokale specialiteter og nyde den afslappede atmosfære.

Lej et sommerhus med pool på Læsø nu

Et sommerhus med pool på Læsø giver jer muligheden for at kombinere luksus og afslapning i naturskønne omgivelser. Her kan I nyde ferien i eget tempo, slappe af ved poolen, udforske øens mange seværdigheder og skabe uforglemmelige minder med familie og venner. Med en privat pool er rammerne sat for en ferie, hvor afslapning og komfort er i højsædet.

Result

  • Emne nr.: 090-52731

    Ærøvej - 9940 - Læsø

    5,0

    Lige på kanten af by og skov, i Østerby, finder I dette helt unikke og fascinerende sommerhus med plads til 24 personer og med masser af muligheder for hygge med indendørs swimmingpool og sauna samt udendørs vildmarksbad. Uanset om anledningen er ferie,

    24 personer
    2 husdyr
    7 soveværelser
    6 badeværelser
    Vand 500
    Indkøb 400
    7 overnatninger
    Fra DKK 13.367,-
  • Emne nr.: 121-47-2030

    Fyrvej - Læsø, Vesterø Syd - 9940 - Læsø

    4,3

    Dette skønne sommerus ligger i en lille oase for sig selv midt i den skønne natur. Tæt på en af Læsø's bedste badestrande, og er vejret ikke til det, har man sin egen dejlige swimmingpool, et lunt spabad og en varm sauna. Et hus til den aktive familie.

    8 personer
    1 husdyr
    3 soveværelser
    1 badeværelse
    Vand 600
    Indkøb 2900
    7 overnatninger
    Fra DKK 4.328,-
  • Emne nr.: 090-09334

    Revlingevej - 9940 - Læsø

    4,0

    Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna og rolig beliggenhed i gåafstand til Læsø's bedste klitbadestrande. Et perfekt sommerhus for en hyggelig og sjov familieferie med samvær og nærvær i højsædet Sommerhuset er moderne indrettet med gode og stilrene

    8 personer
    2 husdyr
    3 soveværelser
    2 badeværelser
    Vand 700
    Indkøb 2000
    7 overnatninger
    Fra DKK 5.632,-
  • Emne nr.: 090-25767

    Post-Jollen - 9940 - Læsø

    3,4

    Dette velholdte swimmingpoolhus med smagfuld, moderne indretning i lys stil ligger i helt ugenerte og naturskønne omgivelser på den attraktive ferieø Læsø. Betaling af rengøring betales på lokalkontoret på Læsø. Fra opholdsstuen, der er i åben forbindelse med

    8 personer
    2 husdyr
    3 soveværelser
    1 badeværelse
    Vand 700
    Indkøb 3500
    7 overnatninger
    Fra DKK 2.836,-

  Side 1 af 1