Poolhus på Læsø

Forkæl dig selv med et poolhus på Læsø! Nyd luksus, afslapning og naturoplevelser i smukke omgivelser sammen med familie og venner.

Er du på udkig efter en luksuriøs og afslappende ferieoplevelse? Et poolhus på Læsø er det perfekte valg for dig, der ønsker at kombinere komfort og naturskønne omgivelser med luksuriøse faciliteter som en privat pool. Læsø er kendt for sin smukke natur, uberørte strande og fredfyldte atmosfære, og med et poolhus kan du nyde din ferie på en helt ny måde. Her får du din egen oase, hvor du kan svømme, slappe af og nyde livet sammen med familie og venner.

Din egen private pool – ubegrænset afslapning

Når du lejer et poolhus på Læsø, har du adgang til din egen private pool, hvilket giver dig muligheden for at svømme, plaske og hygge dig, når det passer dig. Der er ingen grund til at bekymre sig om trængsel eller åbningstider – her har du poolen helt for dig selv. Det er den perfekte måde at starte dagen på med en forfriskende morgendukkert eller afslutte en skøn feriedag med en aften ved poolen.

En privat pool er særligt attraktiv for familier med børn, der kan lege og have det sjovt i vandet dagen lang, mens de voksne slapper af i solen ved poolkanten. Uanset om det er sommer eller forår, skaber poolen en luksuriøs og afslappet atmosfære, hvor alle kan nyde ferien fuldt ud.

Oplev Læsøs skønne natur

Selvom du bor i et luksuriøst poolhus, bør du ikke gå glip af den fantastiske natur, som Læsø byder på. Øen er kendt for sine lange, hvide sandstrande og sin uberørte natur, der strækker sig over hedelandskaber, skove og kystområder. Strandene ved Vesterø og Østerby er perfekte til afslapning og badning, og her kan du kombinere en dag ved havet med et afslappende dyp i poolen, når du vender tilbage til dit sommerhus.

Læsø byder også på smukke vandrestier og cykelruter, hvor du kan udforske øens mange naturskønne områder. Øens ro og den friske luft gør den ideel for en ferie, hvor naturen spiller hovedrollen, og det er oplagt at tage på udflugter i skovene eller langs kysten.

Luksus og komfort hele ferien igennem

Et poolhus på Læsø er ikke kun et sted for afslapning ved poolen – det er også indrettet med komfort i højsædet. Moderne faciliteter som spabad, sauna og veludstyrede køkkener gør, at du kan nyde alle bekvemmeligheder i dit eget tempo. Mange poolhuse har store, lyse opholdsrum, hvor I kan samles til hyggelige stunder, eller terrasser, hvor I kan grille og nyde lange sommeraftener.

Læsøs charme og øens rolige omgivelser kombineret med de luksuriøse faciliteter i et poolhus giver dig og din familie den perfekte ramme for en ferie, hvor alle kan slappe af og lade op. Om aftenen kan I trække jer tilbage i stuen eller nyde et glas vin på terrassen med udsigt over øens smukke landskab.

Lej et poolhus på Læsø nu

Et poolhus på Læsø er den ideelle feriebolig, hvis du ønsker en kombination af luksus, afslapning og natur. Med din egen private pool og Læsøs unikke atmosfære får du de perfekte rammer til at nyde din ferie med familien eller vennerne. Uanset om du vil slappe af ved poolen, udforske øens strande eller tage på eventyr i naturen, er et poolhus på Læsø det oplagte valg.

Result

  • Emne nr.: 090-52731

    Ærøvej - 9940 - Læsø

    5,0

    Lige på kanten af by og skov, i Østerby, finder I dette helt unikke og fascinerende sommerhus med plads til 24 personer og med masser af muligheder for hygge med indendørs swimmingpool og sauna samt udendørs vildmarksbad. Uanset om anledningen er ferie,

    24 personer
    2 husdyr
    7 soveværelser
    6 badeværelser
    Vand 500
    Indkøb 400
    7 overnatninger
    Fra DKK 13.367,-
  • Emne nr.: 121-47-2030

    Fyrvej - Læsø, Vesterø Syd - 9940 - Læsø

    4,3

    Dette skønne sommerus ligger i en lille oase for sig selv midt i den skønne natur. Tæt på en af Læsø's bedste badestrande, og er vejret ikke til det, har man sin egen dejlige swimmingpool, et lunt spabad og en varm sauna. Et hus til den aktive familie.

    8 personer
    1 husdyr
    3 soveværelser
    1 badeværelse
    Vand 600
    Indkøb 2900
    7 overnatninger
    Fra DKK 4.328,-
  • Emne nr.: 090-09334

    Revlingevej - 9940 - Læsø

    4,0

    Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna og rolig beliggenhed i gåafstand til Læsø's bedste klitbadestrande. Et perfekt sommerhus for en hyggelig og sjov familieferie med samvær og nærvær i højsædet Sommerhuset er moderne indrettet med gode og stilrene

    8 personer
    2 husdyr
    3 soveværelser
    2 badeværelser
    Vand 700
    Indkøb 2000
    7 overnatninger
    Fra DKK 5.632,-
  • Emne nr.: 090-25767

    Post-Jollen - 9940 - Læsø

    3,4

    Dette velholdte swimmingpoolhus med smagfuld, moderne indretning i lys stil ligger i helt ugenerte og naturskønne omgivelser på den attraktive ferieø Læsø. Betaling af rengøring betales på lokalkontoret på Læsø. Fra opholdsstuen, der er i åben forbindelse med

    8 personer
    2 husdyr
    3 soveværelser
    1 badeværelse
    Vand 700
    Indkøb 3500
    7 overnatninger
    Fra DKK 2.836,-

  Side 1 af 1