Sommerhus til 18 personer i Blokhus

Saml familie og venner i et sommerhus til 18 personer i Blokhus! Nyd strandene, naturen og masser af aktiviteter i skønne omgivelser.

Er I en stor familie, en gruppe venner eller måske flere generationer, der planlægger en ferie sammen? Så er et stort sommerhus til 18 personer i Blokhus den perfekte løsning! Blokhus er en af Danmarks mest populære feriebyer, beliggende ved Vesterhavet, og byder på både smuk natur, brede sandstrande og masser af aktiviteter for alle aldre. Når I lejer et sommerhus med plads til 18 personer, får I ikke blot masser af plads, men også mulighed for at skabe fælles minder i skønne omgivelser.

Plads til alle – perfekt til store grupper

At finde en feriebolig, hvor der er plads til 18 personer, kan være en udfordring, men det kan lade sig gøre i Blokhus. Disse huse byder på rummelige fællesarealer, hvor hele gruppen kan samles til fælles måltider, spil og hygge. Samtidig er der også flere soveværelser og badeværelser, så alle har mulighed for at trække sig tilbage og nyde privatlivet, når der er brug for det. Store udendørsarealer med terrasser og grillpladser gør det nemt at tilbringe kvalitetstid sammen i det fri.

Oplev Blokhus’ skønne natur

Blokhus ligger lige ved Vesterhavet og har nogle af Danmarks bedste sandstrande. Området byder også på fantastiske naturoplevelser i klitplantager og skovområder. En af de helt store fordele ved at leje et sommerhus til 18 personer i Blokhus er, at naturen ligger lige uden for døren. I kan tage lange gåture på stranden, udforske stierne i Blokhus Klitplantage eller tage på cykelture i det naturskønne landskab. Naturen omkring Blokhus er ideel for både afslapning og aktiviteter, og I kan nemt tilpasse dagene efter gruppens ønsker og energiniveau.

Aktiviteter for alle aldre

Når I lejer et sommerhus til 18 personer i Blokhus, vil der være masser af aktiviteter, som hele gruppen kan nyde. For de yngste kan en tur til Fårup Sommerland, en af Danmarks største forlystelsesparker, være et stort hit. For de voksne kan områdets golfbaner, cykelruter og wellness-muligheder være attraktive. Der er også mange lokale butikker, caféer og restauranter i Blokhus, som giver mulighed for at nyde en hyggelig dag i byen eller en lækker middag med udsigt over havet.

Indendørs hygge og komfort

Når I ikke er ude og opleve Blokhus, er sommerhuset det perfekte sted at slappe af. Mange af de store sommerhuse til 18 personer har ekstra faciliteter som pool, spa og sauna, så I kan få lidt ekstra luksus under opholdet. Dette giver en unik mulighed for afslapning og hygge, uanset hvordan vejret er. Med store opholdsstuer og spiseområder kan hele gruppen være samlet, og I kan nemt tilberede fælles måltider i de veludstyrede køkkener. Aftenerne kan tilbringes med brætspil, film eller blot hyggesnak foran pejsen.

Lej et sommerhus i Blokhus nu

Hvis I vil skabe uforglemmelige minder sammen som en stor gruppe, er et sommerhus til 18 personer i Blokhus den ideelle ramme. Her får I både plads, komfort og en fantastisk beliggenhed tæt på Vesterhavets bølger og smukke natur. Nyd roen, de mange aktiviteter og den fælles hygge i en af Danmarks mest attraktive feriebyer.

Result

  • Emne nr.: 088-BL1169

    Berberisvej - 9492 - Blokhus

    3,5

    Sommerhus i Blokhus Strand og By, Nordjylland, med plads til 18 voksne og 2 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang

    18 personer
    2 husdyr
    9 soveværelser
    3 badeværelser
    Vand 1900
    Indkøb 1700
    7 overnatninger
    Fra DKK 6.290,-
    Inkl. rengøring og forsikring
    18 personer

  Side 1 af 1