Sommerhus på Fyn til 40 personer

Oplev Fyn i et sommerhus til 40 personer. Perfekt til store grupper, festlige begivenheder og naturskønne oplevelser for hele familien eller vennerne.

Leder du efter den perfekte ramme til en stor fest, en firmaudflugt eller en ferie med hele familien? Et sommerhus på Fyn til 40 personer giver jer plads, komfort og privatliv i naturskønne omgivelser. Fyn er kendt som Danmarks have med sine idylliske landskaber, charmerende byer og spændende seværdigheder. Med et sommerhus til 40 personer har I rig mulighed for at samles, nyde hinandens selskab og opleve alt det, Fyn har at byde på – alt sammen under samme tag.

Plads til alle i rummelige omgivelser

At samle 40 personer under ét tag kræver plads, og det er præcis, hvad et sommerhus af denne størrelse tilbyder. Disse store ferieboliger er indrettet med flere fællesområder, så I kan spise sammen, hygge jer i opholdsrummet eller bare slappe af i den store have. Der er også rigeligt med soveværelser og badefaciliteter, så alle får en komfortabel og behagelig ferieoplevelse. Mange af sommerhusene har desuden ekstra faciliteter som pool, spa, aktivitetsrum og store udendørsarealer, hvor der er plads til både afslapning og sjov.

Oplev det bedste af Fyn

Når I vælger et sommerhus til 40 personer på Fyn, har I ikke bare plads til samvær, men også adgang til alt det, øen har at byde på. Fyn er fyldt med naturskønne områder, hvor I kan tage på vandre- og cykelture, udforske de smukke strande eller besøge charmerende byer som Svendborg, Faaborg og Odense. Her kan I nyde kulturelle oplevelser som et besøg i H.C. Andersens hus, tage på rundtur på Egeskov Slot eller tage på sejltur i Det Sydfynske Øhav. Uanset hvad jeres interesse er, finder I noget for enhver smag på Fyn.

Perfekt til store begivenheder og firmaarrangementer

Et sommerhus på Fyn til 40 personer er den ideelle ramme for store begivenheder som fødselsdage, bryllupper eller jubilæer. Det er også oplagt til firmaarrangementer, hvor teambuilding og socialt samvær står i centrum. De store ferieboliger er designet til at rumme mange mennesker, og de har ofte fleksible rumopdelinger, der gør det nemt at arrangere både formelle og uformelle begivenheder. Med masser af plads både indendørs og udendørs er mulighederne uendelige for at skabe en begivenhed, der vil blive husket længe.

Aktiviteter for alle aldre

Fyn er kendt for sine mange familievenlige aktiviteter, hvilket gør det til en fantastisk destination for både børn og voksne. For de yngste kan en tur til Odense Zoo eller Egeskov Slot være højdepunktet på ferien. De voksne kan udforske Fyns gastronomiske oplevelser, besøge lokale gårdbutikker eller slappe af ved en af de mange strande. For de mere eventyrlystne byder Fyn på cykel- og vandreruter gennem skov og langs kysten. Uanset alder eller interesse er der masser af aktiviteter, der kan gøre ferien uforglemmelig.

Lej et sommerhus på Fyn til 40 personer nu

Har du brug for et sted, hvor hele familien, vennegruppen eller kollegerne kan samles? Et sommerhus på Fyn til 40 personer er den perfekte løsning. Med masser af plads, faciliteter i top og adgang til Fyns mange oplevelser er I garanteret en ferie, hvor der er tid til både afslapning og aktiviteter. Saml jeres gruppe og lej et sommerhus, hvor der er plads til at nyde hinandens selskab og skabe minder sammen.

Result

  • Emne nr.: 084-MS66721

    Odensevej - 5290 - Marslev

    Slotsbolig i Marslev, Fyn med øer, med plads til 42 voksne. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 15.000 meter til nærmeste

    42 personer
    Ingen husdyr
    17 soveværelser
    6 badeværelser
    Vand 15000
    Indkøb 2500
    7 overnatninger
    Fra DKK 42.075,-
    Inkl. rengøring og forsikring
  • Emne nr.: 084-MS64000

    Ronæsbrovej - Føns - 5580 - Nørre Aaby

    Slotsbolig i Føns, Fyn med øer, med plads til 44 voksne. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 50 meter til nærmeste strand

    44 personer
    Ingen husdyr
    18 soveværelser
    20 badeværelser
    Vand 50
    Indkøb 6000
    7 overnatninger
    Fra DKK 48.152,-
    Inkl. rengøring og forsikring
  • Emne nr.: 084-MS66100

    Edelsmindevej - 5700 - Svendborg

    Slotsbolig i Svendborg, Fyn med øer, med plads til 56 voksne. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 7.300 meter til

    56 personer
    Ingen husdyr
    19 soveværelser
    8 badeværelser
    Vand 7300
    Indkøb 2900
    7 overnatninger
    Fra DKK 48.692,-
    Inkl. rengøring og forsikring
  • Emne nr.: 084-MS64310

    Lille Brogårdsvej - Bro Strand - 5464 - Brenderup

    Sommerhus i Varbjerg/Bro Strand, Fyn med øer, med plads til 58 voksne. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 10 meter til

    58 personer
    Ingen husdyr
    24 soveværelser
    22 badeværelser
    Vand 25
    Indkøb 4000
    7 overnatninger
    Fra DKK 33.588,-
    Inkl. rengøring og forsikring

  Side 1 af 1